New Rain Visor for Hauptman Wagon Station

On Tuesday TK Smith put the new rain visor on the Hauptman Wagon Station.  The station was originally customized by Jonas Hauptman (who super-sized his station by adding extra sections) but when Jonas left california to pursue a job opportunity the structure began to languish in the desert elements.  Now Thomas Stevenson has stepped up to overhaul the unit and turn it into a “Wagon Station Vacation” where people can stay when they visit A-Z West.  On his last visit Thomas cut new floor boards and sealed the with spar varnish – the new “visor” should help stop the rain from leaking in and rotting out the shiny new floor.
Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s